OM oss

Frontsite är en komplett partner inom ställningstillbehör och exponering med unik service!

Lite om oss på frontsite

Frontsite är ett nytt bolag med lång samlad erfarenhet och ett enormt stort driv! Vår ledning och personal har stor vana med våra produkter och tjänster.
Med 20 års erfarenhet hade vi en vision att från grunden bygga upp ett bolag på ett bättre sätt – så startades Frontsite AB.
Målet är att hitta en partnerlösning som gynnar både samarbetsparterna och kunden. Nu driver vi tillsammans utvecklingen framåt inom säkerhet – arbetet bli roligare för alla och stressnivåerna går ner, samtidigt som kvaliteten går upp! Följ med oss på resan – mot en hållbar bransch och en spännande framtid!
Partnerskap mellan bolaget och kunden uppnår vi genom att vara navet i hjulet.
Vi hjälper er genom att leverera våra produkter och tjänster, men vi ser också till så att du får en färdig lösning gällande exklusiv konsultation, produkter, dokumentation, montage, med mera.
Vi ser till att de produkter ni behöver för att skydda era byggarbetsplatser från väder och vind, minska dammspridning och höja säkerheten kommer fram.

Förutom hög kvalitet på produkterna och god tillgång till personal med över två decenniers erfarenhet inom byggbranschen, bjuder vi också på snabba ledtider.
Allt detta uppnår vi genom övervakning och kontroll av våra produkter från fabrik och till kund.
Vi har svensk personal på plats i fabrikerna som ser över hela ledet i beställningen av våra produkter, utan mellanhänder.

Ta en titt i vår produktkatalog eller ännu bättre – ring oss! Vi ser till att ni får all den hjälp ni behöver!Fredrik Nilsson
Owner


0709 48 31 32
fredrik@frontsite.se